Kiemelt referenciáink
Munkáink
Munkáink

Olajipar: kőolajszállító állomás- és tartálypark irányítástechnikai kapcsolószekrények

Kiemelt referenciáink
Ipari létesítmények
Ipari létesítmények

Fő- és alelosztók

Kiemelt referenciáink
Autóipar
Autóipar
Kiemelt referencia
Takarmányipar
Takarmányipar

Takarmányipar

01
Webáruház
Webáruház
Webáruház
Részletek
02
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Fő tevékenységünk elektromos vezérlőszekrények gyártása, elektromos rendszerek kivitelezése.
Részletek
03
Letöltések
Letöltések
Nyomtatásra, promócióra felhasználható, különböző formátumban letölthető céglógók
Részletek
04
Magunkról
Magunkról
Néhány szóban cégünkről, és tevékenységei körünkről, szolgáltatásainkról
Részletek
05

Magunkról

A kecskeméti székhelyű AUTSZER Kft. jogelődje 1990-ben kezdte meg működését, kezdetben villamos tervezéssel foglalkozott, valamint villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatokat végzett. A társaságunk később technológiai jellegű villamos kivitelezéssel és elektromos elosztó berendezések gyártásával bővítette ki a tevékenységét. Cégünk a kezdeti időszakban elsősorban az élelmiszerfeldolgozó-ipar területén végzett technológiai villamos tervezési- és kivitelezési munkákat. Az AUTSZER Kft. nevéhez fűződik például Kiskunmajsa, Kerekegyháza, Vaskút, Galánta (Szlovákia) baromfifeldolgozó üzemeinek tervezése, 0,4 kV-os elosztó-berendezéseinek gyártása, helyszíni szerelése és villamos üzembehelyezése. 2001 óta automatizálási feladatok elvégzését is vállaljuk. Referenciaként említenénk a Zagyvarékasi Baromfifeldolgozó tollmosó gépeinek és az orosházi Merián Rt. hőkezelő szekrényeinek automatizálását. 2001. évtől vízügyi igazgatóságoknak is végzünk rekonstrukciós villamos felújításokat (Báta II. számú átemelő), illetve vállaltuk az új szennyvíztisztító telep komplett villamos kivitelezését (Madocsa) .

Az Autszer Kft. egyik legnagyobb megrendelője az MMG AM NOVA Kft. 2000-től az általuk tervezett kőolajszállító állomások mérő-szabályozó, számítástechnikai szekrények komplettre szerelését és huzalozását kizárólag mi végezzük.
Társaságunk és a KÉSZ Kft. között 1999. óta szoros kapcsolat alakult ki a Szent István 2000. projekt kapcsán, melynek keretében az acélmegmunkáló görgős szállítópályák automatizálásához szükséges vezérlőszekrények gyártását, valamint helyszíni üzembehelyezését végeztük. Ebben az időszakban alakult ki ma is aktív kapcsolatunk az Elektromos Termékgyártó Központtal. Példaként említenénk a Tesco áruházakat, az új Nemzeti Színházat, az Operett Színházat, a Szentesi Kórház beruházásaihoz gyártott 0.4 kV-os elosztó berendezéseket, gépészeti villamos szekrényeket.
Elsődleges célunk a minőségi munkavégzés, megrendelőink igényeinek maximális kiszolgálása. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink folyamatos szakmai képzésére, és az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetésére.

Fejlesztések, irányvonalak


 

A cégünk fejlődésében nagy szerepet játszott a 2004-ben bekövetkezett Európai Uniós csatlakozás, ezért a jövőbeni fejlesztési feladatokat és üzleti stratégiánkat ennek figyelembevételével kívánjuk megvalósítani.
Kiemelt figyelmet fordítunk külső és belső kommunikációs tevékenységünkre. A jó hírnévnek ereje van, melynek alapja a hiteles és vonzó vállalati arculat és megjelenés. Ennek szellemében az új csarnoképület üzembehelyezése kapcsán jelentős marketing tevékenységet kell folytatnunk, hogy a környezetünk információval rendelkezzen a nálunk végbemenő változásokról.

OktatásAz általános dolgozói oktatások végrehajtásába kivétel nélkül minden munkatársat bevonunk, ezzel biztosítva, hogy munkatársaink hasonló szintű minőségügyi és szakmai alapképzettséggel rendelkezzenek és így minden feladatban ugyanazon feltételekkel, tudjanak részt venni.
A vállalatunknál az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszerben meghatározásra kerültek azok a környezeti feltételek, - beleértve az emberi és fizikai környezetet - melyek a termék/szolgáltatás elvárt minőségének eléréséhez szükségesek, valamint a pontos felelősségi körök és hatáskörök.

Eszközpark fejlesztésTevékenységünk minőségi elvégzéséhez elengedhetetlen szükséglet az eszközpark fejlesztése. Ide sorolhatók a célszerszámok, célgépek, kézi eszközök, szerszámok és a szükséges informatikai berendezések és szoftverek. Ezeket folyamatosan cserélni, illetve fejleszteni kell, hiszen idővel amortizálódnának, technikailag elavulnának.

A cég minöségirányítási rendszereAz MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszer kiépítése biztosítja számunkra a szorosabb és hosszú távú, bizalmi alapon működő megrendelői kapcsolatokat, elősegíti az ügyfélkörünk további bővülését így növelve régióban betöltött szerepünket.A minőségirányítási rendszer követelményeinek betartatásával célunk, hogy alvállalkozóink, beszállítóink termékeinek minőségi javulása tovább erősítse cégünk hírnevét .

Környezetvédelem


 

Cégünk megkülönböztetett figyelmet szentel a környezetvédelemnek. Kizárólag környezetbarát anyagokkal és technológiával dolgozunk. Ezt pedig beszállítóinktól is szigorúan megköveteljük.
Munkatársaink odafigyelnek a legkedvezőbb anyagfelhasználásra, anyagkihozatalra, ezzel csökkentve a képződő hulladék(ok) mennyiségét. A gyártás során keletkezett hulladékot szelektíven gyűjtjük, tároljuk majd elszállításukról szervezetten gondoskodunk.


06
Hírek, aktualitások
2012. 07. 26.Új beszállító
Szerződést kötöttünk egy új beszállítóval
2012. 07. 26.Új partnerek
Új partnerekkel bővült cégünk!
Iratkozzon fel Ön is online hírlevelünkre!
Pályázat leírása ISO 9001 komformitás
© Copyright 2024 Autszer Kft. Minden jog fenntartva.